TJEDAN ZDRAVLJA U VRTIĆU OD 06.04.2021. DO 09.04.2021.

Tijekom ovog tjedna obilježiti ćemo Tjedan zdravlja u vrtiću u sklopu projekta „Živjeti zdravo“ kojeg provodi HZJZ. Djetinjstvo je razdoblje najintenzivnijeg rasta i razvoja i vrijeme u kojem se postavljaju temelji zdravlja. U vrtiću se jede, trči, skače, pjeva, stvara prijateljstva, spava, crta, priča priče… Vrtić je mjesto se stvaraju temelji za cijeli život. Obilježavanjem Tjedna zdravlja u vrtiću cilj nam je osvijestiti važnost zdravih navika i napraviti korak prema očuvanju zdravlja....

Više informacija

OBAVIJEST RODITELJIMA/SKRBNICIMA - 31.03.2021.

Poštovani roditelji/skrbnici,

Obavještavamo Vas da se u četvrtak 1. travnja 2021. godine otvara i započinje s radom novoizgrađeni vrtić područnog odjeljenja Peroj. Veselimo se vašem dolasku. Dobro nam došli.

Više informacija

OBAVIJEST RODITELJIMA/SKRBNICIMA - 11/03/2021

Radi nepovoljne epidemiološke situacije molimo Vas da se pridržavate svih preporuka i epidemioloških mjera, posebno Vas molimo da izbjegavate zadržavanje i grupiranje u vrtiću i na dvorištu.

...
Više informacija

OBAVIJEST RODITELJIMA/SKRBNICIMA - 11/03/2021

Obavještavamo Vas da vrtić uvodi mogućnost primanja računa u elektroničkom obliku. Usluga e-Račun je besplatna i omogućuje dostavu računa u PDF formatu na e-mail adresu roditelja/skrbnika. Sadržaj e-Računa u potpunosti je istovjetan računu u papirnatom obliku. Za korištenje vaših osobnih podataka       (e-mail adrese) za dostavu e-Računa potrebna nam je vaša privola koju možete preuzeti i popunjenu dostaviti odgojiteljima vaše odgojne skupine do 26. ožujka 2021. godine.

...
Više informacija

Imate dodatnih pitanja u svezi našeg vrtića ili vam je potrebna pomoć?

Kontaktirajte nas