MAŠKARE

Njegovanje pusnih običaja neizostavan je dio tradicije, a tradicija i ove godine ide dalje unatoč svemu. Na žalost, ove godine epidemiološke mjere onemogućile su naša tradicionalna zajednička okupljanja maškara, odlazak na karneval na Narodnom trgu u Vodnjanu, Dječji karneval u Cerovlju, paljenje pusta u Galižani itd. No ipak, u svojim sobama djeca su zajedno s odgojiteljicama u nešto mirnijoj atmosferi veselo obilježili peto godišnje doba - MAŠKARE. Unutar soba izrađivale su se razne maske,...

Više informacija

VJEŽBA EVAKUACIJE

U našem matičnom vrtiću u Vodnjanu te u područnim objektima u Galižani i Peroju 27.01.2021. godine održana je vježba evakuacije. Vježba je započela u 10,30 sati te su se djeca zajedno s odgojiteljicama sklonila ispod stola za vrijeme zvučne simulacije potresa, nakon toga  svi su  mirno izašli na dvorište vrtića. Cilj vježbe bio je upoznati djecu, odgojitelje i ostale radnike vrtića s postupkom evakuacije u slučaju potresa. U vježbi su sudjelovala djeca svih odgojnih skupina. Djeca, odgojitelji...

Više informacija

Prosinačke aktivnosti

Tijekom mjeseca prosinca, zaigrane dječje ručice ukrasile su svoje sobe i garderobe veselim rukotvorinama, bilo je tu Djeda Mraza, pahuljica, borića, sobova, pinguina itd. Sobu su dodatno ukrasili čizmicama za Sv. Nikolu koji je djeci donio mandarine i slatkiše. Odgojiteljice i djeca su tijekom jutarnjih sati održali zabave  povodom nadolazećih blagdana te su djeci podijeljeni prigodni paketi.

Više informacija

BERBA MASLINA

Tijekom jutra djeca iz starije jasličke skupine Zvjezdice brala su masline u našem dvorištu. Nakon toga uslijedilo je nošenje maslina u uljaru kako bi dobili maslinovo ulje.

Više informacija

OBILJEŽILI SMO DAN ZAHVALNOSTI ZA PLODOVE ZEMLJE, DAN KRUHA I SVJETSKI DAN JABUKE

Dan zahvalnosti za plodove zemlje, Dan kruha i Svjetski dan jabuke obilježavaju se svake godine tijekom mjeseca listopada. Različitim aktivnostima zahvaljujemo na svim plodovima, radostima, uspjesima i darovima koje nam je tijekom godine podarila naša planeta Zemlja. Zbog trenutne epidemiološke situacije ove smo dane obilježili u skupinama, a kako je to bilo možete pogledati u našoj galeriji fotografija.

Više informacija

Imate dodatnih pitanja u svezi našeg vrtića ili vam je potrebna pomoć?

Kontaktirajte nas