Izlet na snijeg - PO Galižana

Područni vrtića Galižana  organizirao je u nedjelju, 5. Veljače 2023. godine izlet na snijeg u Mrkopalj na sanjkalište Čelimbaša. Djeca su zajedno s roditeljima uživala u grudanju, bacanju po snijegu, izradi snjegovića i neizbježnom sanjkanju. Djeca iz skupina Delfini, Bubamare i Pčelice proveli su prekrasan dan na snijegu.

Više informacija

ODRŽAN JE 3. INTERNI STRUČNI AKTIV

U utorak, 28. veljače 2023. godine održan je 3. Interni stručni aktiv za odgojitelje i stručne suradnike na temu "Organizacija tjelesnog vježbanja". Voditelj aktiva bio je kineziolog Alex Percan koji nam je govorio o važnosti svakodnevnog vježbanja i kretanja djeteta. Motoričke i funkcionalne sposobnosti djece sve su slabije zbog prekomjerne upotrebe mobitela i drugih medija te upravo zbog toga treba poticati svakodnevnu fizičku aktivnost kod djeteta. Uz već...

Više informacija

PALJENJE PUSTA

U utorak 21.2.2023. sudjelovali smo na paljenju pusta u Vodnjanu i Galižani gdje smo se predstavili plesom.

Više informacija

MAŠKARE

Njegovanje pusnih običaja neizostavan je dio tradicije, a tradicija i ove godine ide dalje. Djeca su zajedno s odgojiteljicama veselo obilježila peto godišnje doba - MAŠKARE.

Unutar soba izrađivale su se razne maske, klaunovi, pust i brojni dječji radovi kako bi se prigodno ukrasile sobe i hodnici vrtića. Djeca su se maskirala, bojala lice, pravila frizure, plesala, veselila i zabavljala.

Više informacija

PROSINAČKE AKTIVNOSTI

Tijekom mjeseca prosinca, zaigrane dječje ručice ukrasile su svoje sobe i garderobe veselim rukotvorinama, bilo je tu Djeda Mraza, pahuljica, borića, sobova, pingvina, loptica itd. Sobu su dodatno ukrasili čizmicama za Sv. Nikolu koji je djeci donio mandarine i slatkiše. Tijekom čitavog mjeseca djeca su sudjelovala u brojnim prigodnim aktivnostima, plesala, pjevala…

U DV Vodnjan djeca su pogledala predstavu Udruge Birikina “Maca papučarica...

Više informacija

Imate dodatnih pitanja u svezi našeg vrtića ili vam je potrebna pomoć?

Kontaktirajte nas