Predstavljanje slikovnice "DARKA HUMANITARKA" spisateljice Vesne Milan koja je nastala u suradnji s perojskim Lavićima

U petak 22. ožujka 2019. godine u 18.00 sati je u prostoru rovinjske Udruge umirovljenika predstavljena slikovnica "Darka humanitarka" rovinjske spisateljice Vesne Milan.
Slikovnica govori o čistoj ljubavi i dobroti koju u svojim srcima nose djeca, pa je i ovo djelo plod suradnje s Dječjim vrtićima Petar Pan Vodnjan-Scuole dell' infanzia Petar Pan Dignano, točnije njegovom odgojnom skupinom Lavići iz Peroja i Anom Samardžijom, koja je sa svojih šest godina stihove marljivo oslikala.
Gđa. Vesna...

Više informacija

Maškare u D.V.-S.I. Petar Pan Vodnjan-Dignano

  • 02.03.2019. Sudjelovanje na 6. Velikom dječjem karnevalu u Cerovlju u 13h
  • 05.03.2019. Maškarana povorka na Narodnom trgu u Vodnjanu (skeč „Pingvinska posla“, odabir miće kraljice i kralja, zabava uz animatore) u 9.30h
  • 05.03.2019. Spaljivanje pusta u Vodnjanu i Galižani

 

DV VODNJAN

Maskiranje po želji djece

Izbor najljepše, najsmješnije i najstrašnije maske

Izrada maski, klauna i Pusta

Klaunove igre

Priprema fritula

Ples pod maskama

Igrokaz „Dva klauna“

Potraga za blagom

Igra...

Više informacija

Potpisan Ugovor o sufinanciranju projekta izgradnje područnog vrtića u Peroju vrijedan više od 9.000.000 kuna

U utorak, 15. siječnja 2019. godine je u Zagrebu u Agenciji za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju pri Ministarstvu poljoprivrede potpisan ugovor o sufinanciranju izgradnje područnog vrtića u Peroju. 

Ovim se ugovorom Dječjim vrtićima Petar Pan Vodnjan-Dignano dodjeljuju bespovratna sredstva u iznosu od 7.044.040,00 HRK, dok ukupna vrijednost projekta iznosi 9.249.250,00 HRK. 

Svečanom potpisivanju Ugovora sudjelovali su gradonačelnik Grada Vodnjan-Dignano Klaudio...

Više informacija

Program predškole

Program predškole započet će s radom u PONEDJELJAK 07.01.2019. u 9,00 sati.

Više informacija

Podjela paketa na Narodnom trgu u Vodnjanu

Danas je u sklopu manifestacije „Ususret Božiću…Aspettando il Natale…“ koju organizira Grad Vodnjan-Dignano stigao Djed Božićnjak u pratnji vilenjakinje Stele. Na Narodnom trgu Djed Božićnjak je djeci podijelio poklon pakete, počastio ih toplim čajem i keksima te tako razveselio djecu iz Dječjih vrtića Petar Pan Vodnjan-Scuole dell' infanzia Petar Pan Dignano. Djeca su njima otpjevala brojne Božićne pjesme, udijelila osmjehe i zagrljaje te se sretno vratila u svoje vrtiće noseći prekrasne...

Više informacija

Djeca iz D.V.-S.I. Petar Pan Vodnjan-Dignano u posjeti djeci s odjela pedijatrije OB Pula

Dana 10. prosinca 2018. godine su djeca skupine Ptičice posjetila djecu s odjela pedijatrije Opće bolnice Pula. Tom prilikom djeca su malim pacijentima poklonila predstavu „Božićna jelka“ koja govori o jelki koja je mislila da nije dovoljno lijepa, ali njezini prijatelji životinje su joj objasnili da smo svi savršeni upravo takvi kavi jesmo. Djeca su ujedno darovali djecu slatkišima i prigodnim didaktičkim igračkama. Djeca skupine Ptičice jedva su dočekala da djeci barem malo uljepšaju bolničke...

Više informacija

Obavijest roditeljima o upisu djece u Program predškole

Pozivamo roditelje koji imaju djecu - školskog obveznika, a nisu polaznici redovnog programa predškolskog odgoja, da pristupe upisu za program predškole od 10. do 21. prosinca 2018. godine. Zahtjev za upis može se preuzeti na web stranicama vrtića: www.petarpanvodnjan.hr (pod rubrikom DOKUMENTI) ili radnim danom od 8,00 do 15,00 sati na sljedećim upisnim mjestima: VODNJAN-S. Rocco 17, GALIŽANA-Veli Vrh 5, PEROJ-Peroj bb, gdje se i predaju ispunjeni zahtjevi s potrebnom dokumentacijom....

Više informacija

Kičenje bora u suradnji sa Contrada d.o.o.

Djeca i odgojiteljice iz Dječjih vrtića Petar Pan Vodnjan-Scuole dell' infanzia Petar Pan Dignano su u suradnji sa Contrada d.o.o. za obavljanje komunalnih djelatnosti okitili stabla koja se nalaze u dvorištu DV Vodnjan i PO Galižana kako bi se još više dočarao dolazak skorih blagdana. Ovom prigodom djeca i odgojitelji žele se zahvaliti Contradi d.o.o. na suradnji i zaželjeti svima sretne blagdane.

Više informacija

Program za mjesec prosinac

DV Vodnjan 
Druženje s roditeljima održati će se po odgojnim skupinama tijekom mjeseca prosinca. 
Srijeda, 05.12.2018. – Ptičice: "Božićna jelka"
Utorak, 11.12.2018. – Pahuljice i Zvjezdice: "Okitimo grančice" i "Oh Oh il ballo di Babbo Natale"
Četvrtak, 13.12.2018. – Coniglietti: "I pianeti"
Petak, 14.12.2018. – Ribice: "Djed Mraz dolazi"
Srijeda, 19.12.2018. – Girasoli: "Natale e festa"
Djeca iz skupina „Ptičice“ će u ponedjeljak 10.12.2018. na odjelu pedijatrije OB Pula s početkom u...
Više informacija

Nova web lokacija

Sa osobitim zadovoljstvom vam prestavljamo svoju novu web stranicu na kojoj možete pronaći detaljne informacije o našem vrtiću, novostima u samom radu, kao i ostale korisne informacije. U nadi kako vam se ista dopada, želimo vam ugodno surfanje!

Više informacija

Imate dodatnih pitanja u svezi našeg vrtića ili vam je potrebna pomoć?

Kontaktirajte nas