Obavijest roditeljima o upisu djece u Program predškole

Pozivamo roditelje koji imaju djecu - školskog obveznika, a nisu polaznici redovnog programa predškolskog odgoja, da pristupe upisu za program predškole od 23. rujna do 04. listopada 2019. godine. Zahtjev za upis može se preuzeti na web stranicama vrtića: www.petarpanvodnjan.hr (pod rubrikom DOKUMENTI-UPISI) ili radnim danom od 8,00 do 15,00 sati na sljedećim upisnim mjestima: VODNJAN-S. Rocco 17, GALIŽANA-Veli Vrh 5, PEROJ-Peroj bb, gdje se i predaju ispunjeni zahtjevi s potrebnom...

Više informacija

OBAVIJEST RODITELJIMA

Obavještavaju se korisnici usluga da počevši od kolovoza 2019. godine, ustanova MIJENJA BANKU I ŽIRO RAČUN za izvršenje uplate, pa Vas molimo za potrebnu pažnju prilikom sljedeće uplate.

Više informacija

Roditeljski sastanak za roditelje/skrbnike novo upisane djece

Tematski roditeljski sastanak "Adaptacija u jaslicama i vrtiću" održat će se u srijedu 28. kolovoza 2019. godine u 17.30 sati u DV Vodnjan. 

Više informacija

Poziv roditeljima

Pozivamo Vas na skupni roditeljski sastanak Dječjih vrtića Petar Pan Vodnjan - Scuole dell' infanzia Petar Pan Dignano koji će se održati u četvrtak, 27.06.2019. u DV Petar Pan Vodnjan, S. Rocco 17, u skupini "Ribice" s početkom u 16,30 sati.

Više informacija

OBAVIJEST RODITELJIMA/SKRBNICIMA

Obavještavamo Vas kako se Rješenje o upisu djece u Dječje vrtiće Petar Pan Vodnjan - Scuole dell' infanzia Petar Pan Dignano za pedagošku 2019./2020. godinu nalazi na oglasnim pločama u DV Vodnjan, PO Galižana i PO Peroj.

Više informacija

Obavijest roditeljima/skrbnicima

Privremena lista prijama djece u D.V.-S.I. Petar Pan Vodnjan-Dignano objavljena je na oglasnim pločama u DV Vodnjan, PO Galižana i PO Peroj.

Više informacija

Prezentacija slikovnice "Znatiželjni pjetlić-Il galletto curioso"

U srijedu, 29. svibnja 2019. godine u 18,30 sati će se u Zajednici Talijana Galižane održati prezentacija slikovnice "Znatiželjni pjetlić-Il galletto curioso". Slikovnica je nastala sudjelovanjem djece iz odgojnih skupina "Pčelice" i "Delfini" u institucionalizaciji zavičajne nastave Istarske županije s projektom "Od vrtića do kuće". Dijelovi su to istraživanja i otkrivanja mikrosvijeta Galižane viđenog iz dječje perspektive....

Više informacija

OBAVIJEST: U petak, 17.05.2019. održat će se Olimpijski festival dječjih vrtića

XVIII Olimpijski festival dječjih vrtića

održat će se

u Vodnjanu na nogometnom igralištu

u petak, 17 svibnja 2019 u 09,00 sati

 

 

SSGV - USCD

D.V.-S.I.  Petar Pan Vodnjan - Dignano

Grad Vodnjan – Citta' di Dignano

Više informacija

Obavijest o odgodi Olimpijskog festivala dječjih vrtića

XVIII. Olimpijski festival dječjih vrtića odgađa se zbog kiše. Novi datum održavanja biti će naknadno objavljen, kada vremenske prilike omoguće održavanje festivala.

Više informacija

Upisi djece u predškolsku ustanovu Petar Pan Vodnjan

Obavještavamo roditelje da će se

UPISI

djece u predškolsku ustanovu

 „Petar Pan“ Vodnjan održati

od 06. do 17. svibnja 2019.

u vremenu od 08.00 do 15,00 sati

na sljedećim upisnim mjestima:

Vodnjan, s. Rocco 17

Galižana, veli vrh 5

Peroj, peroj b.b.

Uvid u pravilnik i prijavnice za upis

roditelji mogu obaviti i preuzeti

na upisnim mjestima ili na web stranicama

vrtića: www.dvpetarpanvodnjan.hr

 

Privremena lista prijama djece biti će objavljena na

oglasnim pločama po upisnim...

Više informacija

Poziv na XVIII Olimpijski festival dječjih vrtića

XVIII Olimpijski festival dječjih vrtića

XVIII  Festival olimpico delle S.I.

U Vodnjanu na nogometnom igralištu

A Dignano in campo sportivo

 

10 svibnja 2019 u 09,00 sati

10 maggio 2019 alle ore 09,00

 

SSGV - USCD

D.V.-S.I.  Petar Pan Vodnjan - Dignano

Grad Vodnjan – Citta' di Dignano

Više informacija

Završeno je uređenje dvorišta DV Vodnjan

Nakon višetjednih radova, dvorište Dječjeg vrtića „Petar Pan“ Vodnjan-Dignano osvanulo je u novom ruhu i u mnogo sigurnijim uvjetima za dječju igru. Radovi na uređenju i opremanju dvorišta vrtića rezultat su realiziranog Projekta hortikulturnog uređenja i opremanja dječjeg vrtića „Petar Pan“ Vodnjan-Dignano kojega je Grad prijavio na natječaj Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku Republike Hrvatske koje provodi Program podrške poboljšanju materijalnih uvjeta u...

Više informacija

Predstavljanje slikovnice "Darka humanitarka" u Peroju

U četvrtak 28. ožujka 2019. godine u 17.00 sati je u prostoru Dječjih vrtića Petar Pan Vodnjan-Scuole dell' infanzia Petar Pan Dignano, PO Peroj, predstavljena slikovnica "Darka humanitarka" rovinjske spisateljice Vesne Milan. Prisutne su bile djevojčice Lara Draganić pema kojoj je slikovnica nastala te Ana Samardžija koja je zaslužna za prekrasne ilustracije. U prisustvu predstavnika Udruge umirovljenika Rovinj, roditelja i djece održano je predstavljanje knjige, djeca iz vrtića i škole...

Više informacija

Predstavljanje slikovnice "DARKA HUMANITARKA" spisateljice Vesne Milan koja je nastala u suradnji s perojskim Lavićima

U petak 22. ožujka 2019. godine u 18.00 sati je u prostoru rovinjske Udruge umirovljenika predstavljena slikovnica "Darka humanitarka" rovinjske spisateljice Vesne Milan.
Slikovnica govori o čistoj ljubavi i dobroti koju u svojim srcima nose djeca, pa je i ovo djelo plod suradnje s Dječjim vrtićima Petar Pan Vodnjan-Scuole dell' infanzia Petar Pan Dignano, točnije njegovom odgojnom skupinom Lavići iz Peroja i Anom Samardžijom, koja je sa svojih šest godina stihove marljivo oslikala.
Gđa. Vesna...

Više informacija

Maškare u D.V.-S.I. Petar Pan Vodnjan-Dignano

  • 02.03.2019. Sudjelovanje na 6. Velikom dječjem karnevalu u Cerovlju u 13h
  • 05.03.2019. Maškarana povorka na Narodnom trgu u Vodnjanu (skeč „Pingvinska posla“, odabir miće kraljice i kralja, zabava uz animatore) u 9.30h
  • 05.03.2019. Spaljivanje pusta u Vodnjanu i Galižani

 

DV VODNJAN

Maskiranje po želji djece

Izbor najljepše, najsmješnije i najstrašnije maske

Izrada maski, klauna i Pusta

Klaunove igre

Priprema fritula

Ples pod maskama

Igrokaz „Dva klauna“

Potraga za blagom

Igra...

Više informacija

Potpisan Ugovor o sufinanciranju projekta izgradnje područnog vrtića u Peroju vrijedan više od 9.000.000 kuna

U utorak, 15. siječnja 2019. godine je u Zagrebu u Agenciji za plaćanja u poljoprivredi, ribarstvu i ruralnom razvoju pri Ministarstvu poljoprivrede potpisan ugovor o sufinanciranju izgradnje područnog vrtića u Peroju. 

Ovim se ugovorom Dječjim vrtićima Petar Pan Vodnjan-Dignano dodjeljuju bespovratna sredstva u iznosu od 7.044.040,00 HRK, dok ukupna vrijednost projekta iznosi 9.249.250,00 HRK. 

Svečanom potpisivanju Ugovora sudjelovali su gradonačelnik Grada Vodnjan-Dignano Klaudio...

Više informacija

Program predškole

Program predškole započet će s radom u PONEDJELJAK 07.01.2019. u 9,00 sati.

Više informacija

Podjela paketa na Narodnom trgu u Vodnjanu

Danas je u sklopu manifestacije „Ususret Božiću…Aspettando il Natale…“ koju organizira Grad Vodnjan-Dignano stigao Djed Božićnjak u pratnji vilenjakinje Stele. Na Narodnom trgu Djed Božićnjak je djeci podijelio poklon pakete, počastio ih toplim čajem i keksima te tako razveselio djecu iz Dječjih vrtića Petar Pan Vodnjan-Scuole dell' infanzia Petar Pan Dignano. Djeca su njima otpjevala brojne Božićne pjesme, udijelila osmjehe i zagrljaje te se sretno vratila u svoje vrtiće noseći prekrasne...

Više informacija

Djeca iz D.V.-S.I. Petar Pan Vodnjan-Dignano u posjeti djeci s odjela pedijatrije OB Pula

Dana 10. prosinca 2018. godine su djeca skupine Ptičice posjetila djecu s odjela pedijatrije Opće bolnice Pula. Tom prilikom djeca su malim pacijentima poklonila predstavu „Božićna jelka“ koja govori o jelki koja je mislila da nije dovoljno lijepa, ali njezini prijatelji životinje su joj objasnili da smo svi savršeni upravo takvi kavi jesmo. Djeca su ujedno darovali djecu slatkišima i prigodnim didaktičkim igračkama. Djeca skupine Ptičice jedva su dočekala da djeci barem malo uljepšaju bolničke...

Više informacija

Obavijest roditeljima o upisu djece u Program predškole

Pozivamo roditelje koji imaju djecu - školskog obveznika, a nisu polaznici redovnog programa predškolskog odgoja, da pristupe upisu za program predškole od 10. do 21. prosinca 2018. godine. Zahtjev za upis može se preuzeti na web stranicama vrtića: www.petarpanvodnjan.hr (pod rubrikom DOKUMENTI) ili radnim danom od 8,00 do 15,00 sati na sljedećim upisnim mjestima: VODNJAN-S. Rocco 17, GALIŽANA-Veli Vrh 5, PEROJ-Peroj bb, gdje se i predaju ispunjeni zahtjevi s potrebnom dokumentacijom....

Više informacija

Kičenje bora u suradnji sa Contrada d.o.o.

Djeca i odgojiteljice iz Dječjih vrtića Petar Pan Vodnjan-Scuole dell' infanzia Petar Pan Dignano su u suradnji sa Contrada d.o.o. za obavljanje komunalnih djelatnosti okitili stabla koja se nalaze u dvorištu DV Vodnjan i PO Galižana kako bi se još više dočarao dolazak skorih blagdana. Ovom prigodom djeca i odgojitelji žele se zahvaliti Contradi d.o.o. na suradnji i zaželjeti svima sretne blagdane.

Više informacija

Program za mjesec prosinac

DV Vodnjan 
Druženje s roditeljima održati će se po odgojnim skupinama tijekom mjeseca prosinca. 
Srijeda, 05.12.2018. – Ptičice: "Božićna jelka"
Utorak, 11.12.2018. – Pahuljice i Zvjezdice: "Okitimo grančice" i "Oh Oh il ballo di Babbo Natale"
Četvrtak, 13.12.2018. – Coniglietti: "I pianeti"
Petak, 14.12.2018. – Ribice: "Djed Mraz dolazi"
Srijeda, 19.12.2018. – Girasoli: "Natale e festa"
Djeca iz skupina „Ptičice“ će u ponedjeljak 10.12.2018. na odjelu pedijatrije OB Pula s početkom u...
Više informacija

Nova web lokacija

Sa osobitim zadovoljstvom vam prestavljamo svoju novu web stranicu na kojoj možete pronaći detaljne informacije o našem vrtiću, novostima u samom radu, kao i ostale korisne informacije. U nadi kako vam se ista dopada, želimo vam ugodno surfanje!

Više informacija

Imate dodatnih pitanja u svezi našeg vrtića ili vam je potrebna pomoć?

Kontaktirajte nas